پنج شنبه , ۷ اسفند ۱۳۹۹
  • تماس با ما
  • تبلیغات

فرهنگ پور، دانلود بازي، كد تقلب، ترينر، بازي موباي و اندرويد

  • اخبار بازي ها
  • بازي كامپيوتري
  • بازي كنسول
  • بازي موبايل
  • تريلر بازي ها
  • كد تقلب بازي ها
ببینید
  • جلیل سبحانی مدیر عامل شرکت اسپک رزومه و سوابق
  • خرید و فروش انواع آهن آلات و محصولات فولادی
  • بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران
  • گروه تورهای کیش با خدماتی ویزه به سبکی نوین
  • درمان ارتودنسی و آنچه لازم است درباره آن بدانیم
  • اولین تریلر معرفی تلویزیون Samsung Q950R + کیفیت ۱۰۸۰p
  • تریلر اعلام مسابقات Cosplay بازی Cyberpunk 2077 + کیفیت ۱۰۸۰p
شما اینجائید:خانه » مقالات » نقد ارزیابی لب تاپ Apple MacBook Air 2014

نقد ارزیابی لب تاپ Apple MacBook Air 2014

تاریخ ارسال: آبان ۴, ۱۳۹۳ در مقالات دیدگاه‌ها برای نقد ارزیابی لب تاپ Apple MacBook Air 2014 بسته هستند

نقد و ارزیابی لب تاپ Apple MacBook Air 2014
6f983c75 19a8 424e bf28 6c0b3716809b نقد  ارزیابی  لب تاپ Apple MacBook Air 2014
apple قیمت لب تاپ اپل

مطمئن از بدنه‌ای که ۴ سال از تاریخ طراحیش می‌گذرد، شرکت اپل اوایل بهار ۹۳ بدون برگزاری هیچ‌گونه مراسم خاصی، نسل لپ‌تاپ‌های MacBook Air را با همان ظاهر مدل ‌های سال قدیم معرفی نمود. اما این موضوع فقط مربوط به ظاهر دستگاه نمی‌باشد و داخل سری نو MacBook Air هم، به جز ارتقایی ناچیز در مورد پردازنده‌ی مرکزی، دستخوش تغییر خاصی نشده است. شبیه سال‌های قدیم ، نسل جدید MacBook Air هم در دو مـدل ۱۱ ۱۳ اینچی تولید عرضه گشته‌اند. با ورود این لپ‌تاپ‌ها به بازار ایران، فرصتی یافتیم تا به نقد تحلیل آن‌ها بپردازیم.

طراحی و ساخت

بدنه MacBook Air‌های ، تغییر خاصی نسبت به مد ‌های سه سال قدیم نداشته اپل همچنان از بدنه‌ی نسل دوم این لپ‌تاپ‌ها که برای اولین بار در سال ۲۰۱۰ معرفی گردید، مصرف می‌کند. در واقع ، ی نیز برای تغییر این بدنه وجود ندارد. بدنه‌ی یکپارچه آلومینیومی MacBook Air، ظاهر کیفیت فوق‌العاده‌ای دارد. آلومینیوم به کار رفته در این بدنه، نه فقط از استحکام بسیار بالایی برخوردار بوده، بلکه کاملا در مقابل جذب گردوغبار اثرانگشت مقاوم است. پس کاربران MacBook Air استرس خاصی از بابت تمیز نگه‌داشتن لپ‌تاپ خود نخواهند داشت. این سطح برس خورده حس فوق‌العاده‌ای را لمس کار کردن به کاربر انتقال می‌دهد که این به تنهایی می‌تواند یک برای خرید MacBook Air باشد.
اما بر خلاف سال‌های قدیم که این چنین بدنه‌ای، کاملا خاص و منحصربه‌فرد بود، امسال MacBook Air رقبای بسياري در بازار دارد که از سرسخت‌ترین آن‌ها می‌توان به آلترابوک‌های تهیه شرکت ایسوس، لنوو سونی اشاره کرد. بااین‌وجود، طراحی، مواد اولیه، استحکام و کیفیت تهیه فوق‌العاده‌ی MacBook Air، نه فقط جایی برای شکوه گلایه باقی نگذاشته، بلکه هنوز هم جزو بهترین ‌های بازار است و با کمی اغراق می‌توان بدنه‌ی یکپارچه این لپ‌تاپ‌ها را بی‌نقص نامید.
مدل ‌های ۱۱ اینچی MacBook Air تنها کیلوگرم وزن داشته وزن مد ‌های ۱۳ اینچی معادل ۱.۳ کیلوگرم است که به استثنای تعداد انگشت‌شماری از آلترابوک‌های لوکس گران‌قیمت موجود در بازار، می‌توان آن‌ها را جزو سبک‌ترین لپ‌تاپ‌های ساخته شده تا به این تاریخ دانست. این لپ‌تاپ‌ها، فضایی به‌اندازه‌ی یک مجله را اشغال کرده به‌راحتی در هر کیفی جای می‌گیرند. واقعا Air نام برازنده‌ای را برای این لپ‌تاپ‌هاست!

پورت‌ها و اتصالات

ازلحاظ پورت‌ها و اتصالات، هیچ تغییری در MacBook Air 2014 نسبت به مـدل سال قبل دیده نمی‌شود. هر دو مـدل ۱۱ ۱۳ اینچی دارای دو درگاه USB 3.0، یک درگاه Thunderbolt، یک پورت ۳.۵ میلی‌متری صوتی درگاه شارژ MagSafe 2 می‌باشند، ولی مدل ۱۳ اینچی علاوه بر این پورت‌ها، کارت‌خوان SD نیز دارد. شبیه اکثر آلترابوک‌ها و لپ تا‌های فوق باریک، MacBook Air فاقد درایو نوری است.

شبیه مد ‌های سال قدیم ، MacBook Air 2014 هم از سیـستم Wi-Fi با استاندارد جدید ۸۰۲.۱۱ac پشتیبانی می‌کند که در تئوری، سرعت آن سه مساوی استاندارد قبلی یعنی ۸۰۲.۱۱n است. در عمل ممکن است کاربران خانگی نتوانند این تغییر سه مساوی ی را احساس کنند ولی مسلما با این استاندارد جدید ، پهنای باند زیادتری را در Wi-Fi حس خواهید کرد.

صفحه نمایش و بلندگوها
در سالی که نسبتا همه لپ‌تاپ‌ها آلترابوک‌های رده‌بالا، با صفحات نمایش لمسی IPS با رزلوشن‌های حداقل Full HD معرفی شدند، اپل بنا به دلایلی نامعین ، هیچ‌گونه تغییری در صفحه‌نمایش MacBook Air‌های ایجاد نکرد. این یعنی MacBook Air‌های ۲۰۱۴ از همان صفحات نمایش براق TN مـدل ‌های دو سال قدیم مصرف می‌کنند. دقت صفحه‌ی مدل ۱۱ اینچی ۱۳۶۶×۷۶۸ بوده و مد ‌های ۱۳ اینچی از صفحات نمایش با دقت ۱۴۴۰×۹۰۰ بهره می‌برند. اقطعا لا تا اینجای کار، از صفحات نمایش MacBook Air‌های ۲۰۱۴ ناامید شده‌اید ولی در تست ‌های انجام شده نتایج بسیار خوب ی در رابطه با روشنایی، کنتراست، کیفیت رنگ‌های تولیدی و شارپنس تصویر دید یم. به علاوه، با وجود صد در صد براق بودن این صفحات، به لطف روشنایی بسیار بالای آن‌ها، می‌توان با کمی سختی از این لپ‌تاپ‌ها در فضاهای خارجی در زیر تابش نور آفتاب نیز مصرف نمود. به‌طور خلاصه، بااینکه از کیفیت صفحات نمایش MacBook Air‌های ۲۰۱۴ راضی بودیم، ولی متاسفانه آن‌ها را پله عقب‌تر از رقبای تهیه کمپانی‌های ایسوس، سونی و یا سامسونگ می‌دانیم.
در زیر کیبورد در داخل بدنه یکپارچه آلومینیومی، دو بلندگوی استریو تعبیه شده‌اند که صدایی شفاف و رسا را تولید می‌کنند ولی صوت بیس آن‌ها ضعیف بوده و بلندی صدا چنگی به دل نمی‌زند.

کیبورد و تاچ پد

بعد از صفحه‌نمایش، به کیبورد تاچ پد این لپ‌تاپ‌ها می‌پردازیم که باز هیچ تغییری نسبت به مد ‌های سه سال قدیم نکرده است! وقت ی که دستگاه را باز می‌کنید با همان کیبورد جزیره‌ای فوق‌العاده مواجه خواهید شد. این کیبورد به نور پس‌زمینه نیز مجهز است که می‌توان میزان نور پس‌زمینه را بنا به نیاز، در ۱۶ سطح، کم یا زیاد نمود.
ابعاد کلیدها در مد ‌های ۱۱ ۱۳ اینچی یکسان است فرق کیبورد این دو مـدل ، در کلیدهای F کلیدهای کاربردی اضافه، مانند کلیدهای تنظیم روشنایی صفحه و کم‌وخیلی کردن صداست که در مـدل ‌های ۱۱ اینچی، کمی باریک‌تر طراحی شده‌اند. برنامه نویسان، نویسندگان و در کل افرادی که با لپ‌تاپ خیلی تایپ می‌کنند، از عملکرد فوق‌العاده‌ی کیبورد MacBook Air، بسیار خشنود خواهند شد.
علاوه بر کیبورد، اپل در MacBook Air‌های نو هم از همان تاچ پد مشهور با روکش شیشه‌ای لپ‌تاپ‌های خود مصرف کرده است. ابعاد آن پد بزرگ مناسب است و کلیدهای سخت‌افزاری، به‌صورت یکپارچه در بدنه تاچ پد تعبیه شده‌اند. از مهم‌ترین شاخصه‌های این تاچ پد می‌توان به امکان اجرای انواع انواع فرمان‌های لمسی تا فرمان‌های چهار انگشتی، اشاره نمود.

عملکرد سخت‌افزاری و باتری

اما به سخت‌افزار داخلی این لپ‌تاپ‌ها می‌پردازیم، یعنی جایی که فقط تغییرات نسبت به مد ‌های قدیم ایجاد شده‌اند. همه مدل ‌های MacBook Air 2014 به نسل چهارم پردازنده‌های کم‌مصرف Intel Core ULV با کد Haswell مجهز شده‌اند که نسبت به مـدل ‌های سال قدیم ، ۱۰۰ مگاهرتز سریع‌تر شده‌اند! این تغییر بسیار ناچیز است و کاربران، این افزایش سرعت را در مصارف روزمره احساس نخواهند کرد. این پردازنده‌ها، چیپ گرافیکی Intel HD 5000 را به همراه دارند که طبق ادعای شرکت اپل، ۵۰ درصد سریع‌تر از HD 4000 مصرف شده در مـدل ‌های قدیم است. در تست ‌های انجام شده، قدرت گرافیکی HD 5000، نسبتا با کارت گرافیکی NVIDIA GeForce 710M مساوی بود که میزان مناسبی محسوب می‌گردد و می‌تواند از پس انجام اکثر کارهای گرافیکی به استثنای اجرای بازی‌های سنگین رایانه ی و یا ویرایش فیلم جالب برآید. برای حافظه‌ی داخلی هم، اپل بهترین حالت ممکنه، یعنی حافظه‌های SSD با درگاه PCI Express را برای MacBook‌های ۲۰۱۴ گزینش کرده که نسبت به حافظه‌های SSD که دارای درگاه SATA بودند، سرعت به‌مراتب دارد.
همه این‌ها در کنار یکدیگر باعث شده‌اند تا قدرت پردازشی MacBook Air 2014 برای انجام کلیه کاربری‌های هر روز عمومی، مانند مرورگری اینترنت، چک کردن ایمیل، گوش کردن به موزیک ، تماشای فیلم دیدنی ، ویرایش عکس و غیره، چه در محیط سیسـتم ‌علت OS X و چه در محیط ویندوز، بسیار روان و نسبتا بدون نقص باشد.با وجود معرفی نسخه ‌ی جدید سیستم ‌علت OS X با نام Yosemite در کنفرانس WWDC 2014، همه مد ‌های MacBook Air از ورژن ‌ی قبلی این سیسـتم ‌علت ، یعنی نسخه ۱۰.۹ یا Mavericks مصرف می‌کنند. از مهم‌ترین ویژگی‌های Mavericks می‌توان به اصلاح مدیریت پوشه‌ها، امکان Tag کردن اسناد، پشتیبانی از چند نمایشگر به‌صورت همزمان، اصلاح مرورگر Safari، اصلاح مدیریت مصرف انرژی برنامه‌های در حال اجرا، قابلیت iCloud Keychain برای ذخیره‌ی پسورد‌های کاربر در فضای ابری، امکان Notifications برای ارتباط ‌ها، پیغام‌ها و ایمیل‌ها، اصلاح نرم‌افزار تقویم اضافه شدن نرم‌افزار مسیریابی Maps کتاب‌خانه‌ی iBooks، اشاره کرد.

ازآنجایی‌که پردازنده و چیپ گرافیکی این لپ‌تاپ‌ها بر پایه معماری ۲۲ نانومتری می باشند ، مصرف انرژی گرمای تولید شده توسط آن‌ها فوق‌العاده پایین است. این مورد دو مزیت بزرگ را برای سری MacBook Air به همراه داشته است. اولین مزیت، خنک نگه‌داشتن این سخت‌افزار است که نیاز به سیـستم خنک‌کننده پیچیده پرسروصدایی ندارد. در کارهای عادی و روزمره، سیستم خنک‌کننده MacBook Air نسبتا هیچ صدایی تولید نمی‌کند و شبیه تبلت عمل می‌کند! تنها وقت ی می‌توان ولوم فن خنک‌کننده را شنید که بار محاسباتی سنگینی بر روی پردازنده دستگاه قرار گیرد که حتی در بدترین حالت هم، صوت این فن، آزاردهنده نمی‌باشد. نکته‌ای که در اینجا باید متذکر شویم، در رابطه با بدنه یکپارچه آلومینیومی دستگاه است. ازآنجایی‌که آلومینیوم استعداد بسیاری در انتقال گرما دارد، سطح دستگاه به‌خصوص بخش زیرین، در مصارف زیاد ‌مدت گرم شده ممکن است کمی آزاردهنده شود. این به مفهوم عملکرد نامناسب سیستم خنک‌کننده نیست، بلکه گرمای تولید شده بوسیله قطعات داخلی، به‌سرعت توسط بدنه یکپارچه فلزی، به سطح انتقال داده شده بوسیله کاربر حس می‌گردد. مزیت دوم مصرف از سخت‌افزار کم‌مصرف، شارژدهی دستگاه است. همه قطعات داخلی این مک‌بوک‌ها مصرف انرژی بسیار پایینی داشته و اپل نیز باتری غیرقابل تعویض مدل ‌های امسال را کمی قوی‌تر کرده است. در آزمایش استاندارد مرورگری ممتد اینترنت از طریق Wi-Fi، مـدل ‌های ۱۱ اینچی نزدیک به ۸:۳۰ ساعت مدل ‌های ۱۳ اینچی حدود ۱۰:۳۰ شارژدهی کردند که نه تنها یک رکورد برای لپ‌تاپ‌های شرکت اپل محسوب می‌گردد، بلکه بسیار بیشتر از همه رقبای دیگر محسوب می‌شود. پس ، کاربران MacBook Air 2014 نیاز خاصی به همراه داشتن آداپتور برق نخواهند داشت. اما این میزان مصرف از سیـستم ‌علت Mac OS به دست آمد و چنانچه بر روی MacBook Air، ویندوز نصب بکنید ، این شارژدهی تا ۵۰ درصد كم شدن خواهند یافت. پس چنانچه به دنبال بیشترین میزان شارژدهی هستید، بهتر است که دور مصرف از ویندوز را خط کشیده از مدیریت انرژی بهینه‌تر سیـستم ‌علت Mac OS لذت ببرید.

جمع‌بندی

به‌واقع دلیل عرضه‌ی MacBook Air‌های ۲۰۱۴ را نمی‌دانیم. این لپ‌تاپ‌ها نسبتا هیچ تغییری با مـدل ‌های سال قدیم ندارند و افزایش فرکانس پردازنده‌ی مرکزی به‌قدری ناچیز است که کاربران تغییر خاصی در عملکرد کلی دستگاه مشاهده نخواهند نموند.
این مورد که اپل سری ‌های خارجی را تغییر نداده، نمی‌توان یک عیب محسوب کرد. طراحی کیفیت تهیه MacBook Air نسبتا بی‌نقص است کیبورد تاچ پد آن جزو بهترین ‌های بازار محسوب می‌گردند. چنانچه اپل بر روی MacBook Air‌های ۲۰۱۴ از صفحات نمایش IPS با دقت Retina مصرف کرده بود، دیگر با یک لپ‌تاپ رویایی روبه‌رو بودیم. بااین‌وجود، خوب ی‌های این لپ‌تاپ‌ها آن‌قدر زیادند که می‌توان به‌راحتی از صفحه‌نمایش آن چشم ‌پوشی نمود. بااینکه تغییر خاصی در مـدل ‌های امسال ایجاد نشده است ولی ماهیت اصلی MacBook Air به‌عنوان یکی از لوکس‌ترین جذاب‌ترین لپ‌تاپ‌های فوق باریک بازار همچنان پابرجاست.

ویژگی ها :
طراحی باریک و سبک
بدنه یکپارچه آلومینیومی با کیفیت فوق‌العاده
کیبورد عالی با حسگر نور پس‌زمینه‌ی اتوماتیک
بهترین تاچ پد موجود در بین لپ‌تاپ‌های بازار
سخت‌افزار قدرتمند و سریع
مجهز به حافظه‌ی داخلی SSD با درگاه PCI-e
شارژدهی باتری بی‌رقیب!

معایب:
باتری غیرقابل تعویض
صفحه‌نمایش براق با دقت پایین‌تر از رقبای اصلی
تغییر ناچیز نسبت به مدل ۲۰۱۳

برچسبها
قیمت لپ تاپ اپل در ایرانقیمت لپ تاپ اپل در ایران به روزمشکلات لپ تاپ اپل در ایراننمایندگی لب تاب اپل در ایراننمایندگی لپ تاپ اپل در ایران
نقد و ارزیابی لب تاپ Compaq Presario CQ58
نقد و تحلیل تبلت Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Kids

درباره admin

مطالب مرتبط

  • فروشگاه اینترنتی  ظروف پذیرایی |نت منزل

    فروشگاه اینترنتی ظروف پذیرایی |نت منزل

    مرداد ۱۵, ۱۳۹۸

  • آموزش فارسی حل مشکل سوختن رندر پلاگین ویری

    آموزش فارسی حل مشکل سوختن رندر پلاگین ...

    مرداد ۱, ۱۳۹۷

  • آشنایی با گوشی گوگل پیکسل ۲ (Google Pixel 2 128GB)

    آشنایی با گوشی گوگل پیکسل ۲ (Google ...

    تیر ۲, ۱۳۹۷

  • معرفی اپلیکیشن تاپ دی

    معرفی اپلیکیشن تاپ دی

    دی ۲۴, ۱۳۹۶

مطالب تازه

  • جلیل سبحانی مدیر عامل شرکت اسپک رزومه و سوابق

    جلیل سبحانی مدیر عامل شرکت اسپک رزومه و سوابق

    آذر ۱۱, ۱۳۹۹
  • خرید و فروش انواع آهن آلات و محصولات فولادی

    خرید و فروش انواع آهن آلات و محصولات فولادی

    آذر ۱۰, ۱۳۹۹
  • بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران

    بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران

    آذر ۲۷, ۱۳۹۸
  • گروه تورهای کیش با خدماتی ویزه به سبکی نوین

    گروه تورهای کیش با خدماتی ویزه به سبکی نوین

    آذر ۱۴, ۱۳۹۸
  • درمان ارتودنسی و آنچه لازم است درباره آن بدانیم

    درمان ارتودنسی و آنچه لازم است درباره آن بدانیم

    آبان ۱۵, ۱۳۹۸

تبلیغات متنی

  • سرویس سئو
  • تعمیرات کامپیوتر در غرب تهران

    راهبند

bigtheme
  • twitter
  • rss
  • googleplus
تمامی حقوق برای سایت فراهنگ پور محفوظ می باشد.