یکشنبه , ۵ بهمن ۱۳۹۹
  • تماس با ما
  • تبلیغات

فرهنگ پور، دانلود بازي، كد تقلب، ترينر، بازي موباي و اندرويد

  • اخبار بازي ها
  • بازي كامپيوتري
  • بازي كنسول
  • بازي موبايل
  • تريلر بازي ها
  • كد تقلب بازي ها
ببینید
  • جلیل سبحانی مدیر عامل شرکت اسپک رزومه و سوابق
  • خرید و فروش انواع آهن آلات و محصولات فولادی
  • بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران
  • گروه تورهای کیش با خدماتی ویزه به سبکی نوین
  • درمان ارتودنسی و آنچه لازم است درباره آن بدانیم
  • اولین تریلر معرفی تلویزیون Samsung Q950R + کیفیت ۱۰۸۰p
  • تریلر اعلام مسابقات Cosplay بازی Cyberpunk 2077 + کیفیت ۱۰۸۰p
شما اینجائید:خانه » مقالات » فضاي سايبري چيست؟

فضاي سايبري چيست؟

تاریخ ارسال: بهمن ۲۳, ۱۳۹۴ در مقالات دیدگاه‌ها برای فضاي سايبري چيست؟ بسته هستند

سایبر پیشوندی است جهت توصیف شخص، شی، نظر، یا فضا که مربوط به جهان ی رایانه و اطلاعات است. اصطلاحات بسياري از این کلمه بوجود آمده است که از مهمترین آنها می توان به این موارد اشاره نمود: فضای سایبر(Cyberspace)، شهروند سایبر (Cybercitizen)، پول سایبر (‍Cybercash)، جنگ سایبری (cyber War) و غیره. ما در اینجا سعی داریم که به مفهوم (Cyberspace) بپردازیم جزئیاتی که در این زمینه می تواند، وجود داشته باشد را بیان کنیم. جمله “محیط سایبر” را نخستین بار نویسنده به نام ویلیام گیبسون (William Gibson) در سال ۱۹۸۴ به کار برده است. به عبارتی می توان فضای سایبری را اینگونه تعریف کرد: مجموعه ای از ارتباطات بین آدم ها که از طریق وسایل ارتباطی، مانند رایانه و … صورت می پذیرد و مسافت جغرافیای در آن نقشی ندارد.
فضای سایبر یا همان سایبر اسپیس (Cyberspace) عبارتی است که در جهان ی اینترنت، رسانه و ارتباطات زیاد شنیده می‌شود.

cyber2 فضاي سايبري چيست؟
هاست پربازدید

خرید هاست,خرید سرور مجازی,سرور مجازی ایران,هاست پربازدید

به نظر می رسد بکارگیری این اصطلاح در این زمینه و جهت ارجاع به امور فنی به آن رنگ بویی صرفا فنی و مکانیکی داده باشد. ملاحظه دقیق‌تر این اصطلاح نشان می‌دهد که این واقعیت، وجوه جنبه های متنوعی از عبارت خصلت های روانشناختی قابل تذکر نیز دارد. در منابع موجود آمده است که:

واژه سایبر از لغت یونانی Kybernetes به مفهوم سکاندار یا راهنما مشتق شده است. نخستین بار این اصطلاح “سایبرنتیک” بوسیله ریاضیدانی به نام نوربرت وینر Norbert Wiener در کتابی با عنوان “سایبرنتیک و کنترل در رابطه بین حیوان اتومبیل ” در سال ۱۹۴۸ بکار برده شده است. سایبرنتیک علم مطالعه و کنترل مکانیزم ها در سیستم ‌های آدم ی، اتومبیل ی (و رایانه ها) است.

سایبر پیشوندی است جهت توصیف یک شخص، شی، یک ایده و یا یک فضا که مربوط به جهان ی رایانه و اطلاعات است. در طی گسترش اینترنت واژه های ترکیبی بسياري از این کلمه سایبر بوجود آمده است که به تعدادی از آنها اشاره می‌کنیم:

‍ محیط سایبر(Cyberspace)،شهروند سایبر (Cybercitizen)، پول سایبر (‍Cybercash)، فرهنگ سایبر (Cyberculture)، آموزش ی فضای سایبر (CyberCoach)، تجارت سایبر (Cyberbussiness)، کانال سایبر (Cyberchannel) ….

کلمه “فضای سایبر” را نخستین بار ویلیام گیبسون (William Gibson) نویسنده جریان علمی تبسیار زیاد در کتاب نورومنسر Neuromancer در سال ۱۹۸۴ به کار برده است.

فضای سایبر در معنا به مجموعه‌هایی از ارتباطات داخلی آدم ‌ها از طریق رایانه وسائل مخابراتی بدون در نظر گرفتن جغرافیای فیزیکی گفته می شود.

یک سیسـتم آنلاین نمونه‌ای از فضای سایبر است که فرد ان آن می‌توانند از طریق پست الکترونیکی با یکدیگر رابطه بر قرارکنند. بر خلاف فضای واقعی، در محیط سایبر نیاز به جابجایی‌های فیزیکی نیست کلیه اعمال فقط از طریق فشردن کلیدها یاحرکات ماوس صورت می‌گیرد.

این عدم جابجایی فیزیکی، محققان را واداشت که به بررسي برخي شباهت‌های فضای سایبر با حالت های نا هشیاری، بخصوص حالت‌های ذهنی‌ای که در رویا ها ظاهر می‌شوند، بپردازند.

آنان با الهام از گفته های یکی از رهبر ان بزرگ “ذن” به نام چانگ تزو (Chuang Tzu) برای تحقیقات در زمینه کشف شباهت‌هایی بین محیط سایبر و رویا بهره جسته اند. گفته می شود که:

“چانگ تزو شبی در خواب می بیند که یک پروانه شده است. ی بیدار می شود با خود می اندیشد: آیا من مردی هستم که خواب می بیند پروانه شده است، یا اینکه پروانه ای هستم که هم اکنون خواب می بیند یک”مرد” شده است.”

روند کاری یک فرد رایانه در فضای سایبر دقیقا نوعی یکی شدن یا محو شدن در داخل واقعیتی مفرق به مفهومواقعیتی مجازی که ورای قوانین و واقعیت های واقعی است.

مانند فرمانبردار ذن در وقت مدیتیشن که با محیط اطراف خود به وحدت می رسد، فرد رایانه هم در وقت کار در محیط مجازی با آن یکی می شود.

شما نسبتا بی حرکت آرام می نشینید، چشـم انتان روی پرده ای درخشان خیره می‌شود، اتاق کاملا تاریک است، فقط منبع نور در داخل شما است و در حالیکه تمام توجه ذهنتان بر کلمات تصاویر این پرده درخشان متمرکز است انگشتانتان کلیدهای کی بورد را می‌نوازد. در این لحظه رفیق دارید با ذهنیات تصورات یگانه شوید . مرز بین جهان ی درون و بیرون نسبتا ناپدید می‌شود دیگر گذر زمان معنایی ندارد.

اما این سناریوی هر روز کاربر ان رایانه نیست. زیرا اکثرا ٌ اوقات ما صرفا به جهت انجام کاری معین و بدون آنکه به داخل جهان مجازی فرو رویم به صفحه کلید ضربه می زنیم اما چنانچه از مصرف های دم دستی رایانه صرف نظر کنیم از فرد ان پیشرفته ی پروپاقرص رایانه پرس جو کنیم درخواهیم یافت که بسياري از آن ها به راحتی لحظاتی را به یاد می‌آورند که گویی هیچ حائل و فاصله ای بین خود رایانه شان احساس نمی‌کردند.

در واقع می توان گفت که محیط سایبر گستره ایی از ذهن است که می تواند همه اشکال زندگی منطقی را بسط معنا دهد. شما می توانید حالت های متنوع و مفرق ذهنی را از قبیل تخیلات(خیالپردازی ها) خیالپروری ها، توهمات، اکنون ت هیپنوتیستیک سطوح گوناگونی از هوشیاری را در محیط مجازی تجربه بکنید .

تحت این چنین شرایط است که محیط سایبر شبیه جهان ی “رویا” می شود. جهان یی که ی ما به خواب فرو می رویم ، پدیدار می شود.

فضای سایبر را نمی توان تنها یک”بزرگ شاهراه اطلاعاتی” آسان دانست. زیرا تجربه ذهنی ما در محیط مجازی با تجربه ذهنی ما زمانی که بی هیچ هدف ارزشی خیالبافی می کنیم، کاملا مفرق است.

در واقع همانگونه که علم روانشناسی خواب شبانه را جهت حفظ سلامت ی، گسترش عاطفی بیشتر شدن فرد یک فرد ضروری می داند، این محیط مجازی هم بیش از هر چیز دیگری در خدمت روان آدم است. زیرا مرزهای بین وا قعیت های آگاهانه و نا آگاهانه را به هم نزدیک ساخته می تواند در مورد معنای “واقعیت” چیز هایی به ما بگوید.

محیط “په‌لیس” (Palace) محیط چت گرافیکی است که ما جهت این تحقیق آن را گزینش کرده ایم. فرد ان در این محیط می توانند برای برقراری رابطه با افراد دیگر از بین صورتک های گرافیکی موجود در آن محیط، یک یا چند صورتک را جهت باز نمایی شخص خود انتخاب کنند. این صورتک ها هر موقعیت یا حالت روحی خاصی را بیان می نماید .

گاهي از این حالت های “رویاگونه” در محیط “په‌لیس” را می توان در دیگر فضاهای مجازی پیدا کرد. ولی تعدادی از این حالت های فقط در محیط “پلس” وجود دارند کاملا بی شبیه و ویِژگزینشه هستند .

با اهمیت تر از تمام این است که محیط “په‌لیس” مانند رویا زیاد مجذوب کننده است. چرا که این محیط یک “تجربه بصری” جدی است. مثل قدیمی می‌گوید : “یک عکس ارزشمند تر از هزاران کلمه است .” علم روانشناسی هم تجربه بصری را تجربه ای بسیار زیاد غنی تصاویر نمادها را زبان ناآگاهانه می نامند.

برای درک آشنایی بیشتر با این”تجربه بصری” می بایست از دیدگاه روانشناسی خواب، رویا رویا بینی را مورد توجه قرار داد.

برخي از خصوصیات ی رویا و رویا بینی از دیدگاه روانشناسی را می توان به شرح زیر فهرست کرد:

– در رویا قوانین مرسوم زمان، مکان مسافت اجرا نمی‌شود

– فردی که خواب می بیند می تواند مکررا از ماجرا به ماجرایی دیگری منتقل شود، بی آنکه روی زمین مسافرت نماید . ممکن است فرد در خواب خود درگیر ماجرایی در تهران باشد اما بلافاصله درگیر ماجرایی در هاوایی گردد….

– در رویا حسی از مسافت یا محل وجود ندارد، مسافت و مکان به مفهوم مادی فقط روی زمین خاکی معنا دارد .

– همچنین کشش جاذبه زمین و آبرخي هر روز اکثرا در رویا ناپدید می شوند.

– فرد می تواند چون جسمی شناور در فضا، در حال پریدن یا پرواز کردن باشد. دقیقا بر خلاف آنچه که به عنوان قوانین نیوتن به اثبات رسید است.

حالت های فوق در محیط سایبر در میزان وسیع تری رخ می دهد. زیرا فرد ان در آن فضا از قوانین آگاهي های زمینی فرا تر می روند: آن ها فقط با کلیک آسان بر روی نگاره‌ایی می توانند از مکانی به محل دیگر انتقال یابند، بدون هیچ حرکتی در پاها یا چرخشی درچرخ ها و یا هیچ علت ی که جهت اثبات حرکت فرد وجود داشته باشد.

این تنها تغییر بصری و روانی است که انتقال را نشان می دهد. در حالی‌که شما با وجودی مادی، داخل اتاقی با انتخاب شخصی کاملا بیدار نشسته اید. آنچه که اتفاق می افتد مانند رویایی است که به شما حس ی از لذت آسودگی می‌بخشد.
فرق فضا و مکان
برای درک خوبتر محیط مجازی قصد داریم دراینجا به فرق های بین فضا و مکان اشاره کنیم. این دو مفهوم فرق های بنیادی با یکدیگر دارند. اولین فرق چشم گیری که می توان به آن اشاره نمود، انتزاعی بودن فضا در مقابل محل است، به طوری که حتی تصور کردن فضا جهت ما آدم ها که در جهان ی واقعی زندگی می کنیم، دشوار به نظر می رسد. فضا در واقع به تمام جا اطلاق می شود، قابل تغییر است، چند بعدی است و نمی توان انتهایی را برای آن متصور شد این در حالی است که محل مرز های معین است به نوعی حاصل تجربیات بشر است به عبارتی می توان گفت هر چیزی که در مقابل حقیقی قرار گیرد به نوعی مجازی محسوب می گردد و همین امر سبب تمایز آن با جهان ی واقعی طبیعی است.

مفهوم فضای سایبری (محیط مجازی)
محیط سایبری روز به روز در حال گسترش پیشرفت است این پیشرفت به گونه ای است که می توان ردپای آن را در زندگی روزمره افراد عادی جامعه، در مدیریت کلان دولت ها، در پروگرام ریزی های مهم استراتژیک و یا حتی در بازی کودکان دید . اما این فضا به صورتی زندگی قدیم بشر را تغییر داده است آن را وارد وهله جدید ی از زندگی کرده است. Cyberspace همان گونه که باعث دسترس ی جامعه آدم ی به چیزی که در رویای آن به سر می برد شده است، به نوعی او را محدود به چیزی که خود تمایل داشته، کرده است. زمانی که حرف از اینترنت، فضای سایبری و وب می گردد، ذهن خیلی از مردم به سمت سایت صفحات وب معطوف می شود این در حالی است که سایبر فقط به صفحات وبسایت ها ختم نمی شود و در بسياري از ابعاد دارد، برخي از مهمترین این ابعاد عبارتند از: وب سایت ها، بلاگ ها، اتاق های گفت گو (چت روم ها)، شبکه های اجتماعی مجازی، بانک های اطلاعاتی دیجیتال، گیم های آنلاین آموزش گاه های الکترونیک. برای آشنایی بیشتر در مورد هر از این ابعاد، لازم دانستیم توضیح ی به اختصار بیان کنیم.

وبلاگ ها و به نوعی تخصصی تر وب وب سایت ها، محیط هستند با موضوع ویِژگزینشه که اطلاعات مربوط به آن مساله در آن بیان می گردد. این اطلاعات اکثرا در دسترس عموم قرار می گیرند و هر اهدافی را دنبال می نمایند. جهت مثال برخي اطلاع رسانی می کنند، برخي جنبه اقتصادی دارند و بعضی دیگر در زمینه سیاست می باشند . می توان این بعد از فضای سایبری را یکی از قدیمی ترین و به عبارتی ابتدای ترین بعد آن دانست تا جایی که بسياري از فرد ان با شنیدن اصطلاح محیط سایبری، صفحات سایت و بلاگ اولین چیزی است که به ذهنشان می رسد. محیط سایبری تنها به این صفحات محدود نشد همان گونه که سهم در مکاتبات را از طریق صفحات وب گرفت، پا به عرصه مکالمات نیز گذاشت این امر را از طریق اتاق های گفت و گو (چت روم) انجام داد. چیزی که بیشتر از هر چیز در این نوع رابطه می توان به آن اشاره نمود، ناشناس ماندن طرف رابطه در صورت تمایل بود، به طوری که طرفین رابطه می توانستند چهره ای غیر از واقعی شان باشند. همچون اتاق های گفت گو، شبکه های اجتماعی مجازی هم سریع وارد میدان شدند حضـور خود را در این عرصه بی نهایت اعلام کردند، به طوری که می توان آنها را یکی از با اهمیت ترین جلوه های دگرگونی در ساختار فضای سایبری در نظر گرفت. در شبکه های مجازی هم شبیه اتاق های گفت گو مردم با ساختن معرفی نامه از خود وارد جهان ی مجازی می شوند. امروزه تعداد شبکه های مجازی بسیار زیاد زیاد شده است و هر روز نیز بر تعداد آنها افزوده می شود. برخي از مهمترین شبکه های مجازی عبارتند از :فیس بوک، توییتر، مای ساپیس، اورکات و ….

بانک های اطلاعات دیجیتال یکی دیگر از وجه های فضای سایبری به شمار می رود. جامعه آماری این جنبه از محیط سایبری نسبت بهبقیه جنبه ها کمتر است، ولی به نوعی می توان گفت که سطح درک سواد آنها ازبقیه جنبه ها بیشتر است. با استفاده از بانک های اطلاعات دیجیتال، سختی های که در قدیم برای دسدلهره و ترس ی به یکی منبع وجود داشت، مرتفع گردد دساسترس ی به اطلاعات خیلی آسان و به صورت تمام گردید. در واقع با دسدلهره و ترس ی به اینترنت و یک جست و جوی مختصر می توان به منابع ارزشمند ی در هر مورد دست پیدا کرد. پیشتر هم ذکر کردیم محیط سایبری هر روز با چهره ای خود را به آدم ها معرفی می نماید ، گیم های آنلاین یکی دیگر از جنبه های نو ظهور فضای سایبری به شمار می رود. گیم های آنلاین چندین خصوصیت نسبت به گیم های رایانه ای دارند، این گیم ها اکثرا رایگان می باشند . کم اندازه فکری و نسبتا در یادگیری آسان هستند و بیشتر برای سن بالا طراحی می شوند تا کودکان. آخرین وجه از محیط سایبری که قصد تشریح آن را داریم، روش گاه های الکترونیک است. این وجه از فضای سایبری که نسبتا تازه است بدین صورت است که روش در آن کاملا در محیط مجازی صورت می پذیرد و مخاطبان مجوز دسترس ی به منابع روش ی را دارند دراین بین افرادی که استعداد علاقه از نشان دهند، امکان پیشرفت در این زمینه را دارند.
بخشی از هارد رایانه سرور است که VPS شما می تواند تمالک نماید .
شرح ات بیشتر
به میزان انتقال داده ای که VPS شما در بازه ی معین انجام میدهد گفته می شود .
چنانچه این مصرف بیشتر از میزان مجاز باشد بعد از مطلع کردن شمتری فاکتور اضافه مصرف جهت آنها صادر خواهد شد.
توضیح ات بیشتر
هر نرم افزار ی که بر روی VPS نصب و راه اندازی می شود همچنین وب وب سایت هایی که بر روی آن راه اندازی میکنید از رم ستفاده میکنند، در صورتی که میزان رمی که در موقع ثبت سفارش جهت ادامه ی کار VPS کافی نباشد میتوانید به هر اندازه که احتیاج داشته باشید سیستم را ارتقا دهید.
شرح ات بیشتر
هر نرم افزار ی که بر روی VPS نصب و راه اندازی می شود همين طور وب وب سایت هایی که بر روی آن راه اندازی میکنید از CPU ستفاده میکنند، در صورتی که CPU که در موقع ثبت سفارش جهت ادامه ی کار VPS کافی نباشد میتوانید به هر اندازه که احتیاج داشته باشید سیـستم خود را ارتقا دهید.

شرح ات بیشتر
سرورهای ما بر روی دیتا سرور قدرتمند فن آوا قرار دارد.
شرح ات بیشتر
سرعت پورت اینترنت تحویلی به دیتا سنتر ۱ Gbاست که به صورت اشتراکی تقسیم می شد.
مجازی سازی بوسیله VMware ESXi انجام می گیرد.
آپتایم بسیار زیاد بالا در کلیه سرویس ها نزدیک به ۱۰۰%
سرورهای ما در داخل ایران هستند که این مزیتی در جهت سرعت و دسترس ی محسوب می شود .

برچسبها
خرید سرور مجازیخرید هاستسرور مجازی ایرانهاست پربازدید
متن آهنگ ممنونم ناصر زینعلی
متن آهنگ ثانیه ها بردیا حق شناس

درباره admin

مطالب مرتبط

  • فروشگاه اینترنتی  ظروف پذیرایی |نت منزل

    فروشگاه اینترنتی ظروف پذیرایی |نت منزل

    مرداد ۱۵, ۱۳۹۸

  • آموزش فارسی حل مشکل سوختن رندر پلاگین ویری

    آموزش فارسی حل مشکل سوختن رندر پلاگین ...

    مرداد ۱, ۱۳۹۷

  • آشنایی با گوشی گوگل پیکسل ۲ (Google Pixel 2 128GB)

    آشنایی با گوشی گوگل پیکسل ۲ (Google ...

    تیر ۲, ۱۳۹۷

  • معرفی اپلیکیشن تاپ دی

    معرفی اپلیکیشن تاپ دی

    دی ۲۴, ۱۳۹۶

مطالب تازه

  • جلیل سبحانی مدیر عامل شرکت اسپک رزومه و سوابق

    جلیل سبحانی مدیر عامل شرکت اسپک رزومه و سوابق

    آذر ۱۱, ۱۳۹۹
  • خرید و فروش انواع آهن آلات و محصولات فولادی

    خرید و فروش انواع آهن آلات و محصولات فولادی

    آذر ۱۰, ۱۳۹۹
  • بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران

    بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران

    آذر ۲۷, ۱۳۹۸
  • گروه تورهای کیش با خدماتی ویزه به سبکی نوین

    گروه تورهای کیش با خدماتی ویزه به سبکی نوین

    آذر ۱۴, ۱۳۹۸
  • درمان ارتودنسی و آنچه لازم است درباره آن بدانیم

    درمان ارتودنسی و آنچه لازم است درباره آن بدانیم

    آبان ۱۵, ۱۳۹۸

تبلیغات متنی

  • سرویس سئو
  • تعمیرات کامپیوتر در غرب تهران

    راهبند

bigtheme
  • twitter
  • rss
  • googleplus
تمامی حقوق برای سایت فراهنگ پور محفوظ می باشد.